اگر تصمیم به کاشت ابرو دارید، این مقاله برای شماست
اگر تصمیم به کاشت ابرو دارید، این مقاله برای شماست
شاید اخیرا مشاهده کرده باشید که بسیاری از افراد و مدلهای مشهور همگی به سمت ابروهای پهن و ضخیم رفتهاند و دیگر خبری از ابروهای قدیمی و نازکی که این افراد بر روی صورت داشتند خبری نیست زیرا دیگر ابروهای نازک از مد افتادهاند و جای خود را به ابروهای پهن دادهاند.
بسیاری از افرادی که برای کاشت ابرو نزد پزشک میروند، یا به دلایل طبیعی ابرویی نازک دارند یا به دلیل افزایش سن و برداشتن بیش از حد ابروهایشان نازک و کم پشت شده است. علاقه بسیاری از خانمها، پیشرفت تکنولوژی و علم در این حوضه، نتایج عالی و طبیعی و... همگی دست به دست یکدیگر دادهاند تا این روش روشی مورد اعتماد و محبوب شود و در نیتجه افراد متقاضی برای کاشت ابرو روز به روز افزایش پیدا کند.
در این مقاله تمامی شما خوانندگان عزیز بازارگیت را از سیر تا پیاز کاشت ابرو آشنا کنیم.
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو روشی درمانی است که در آن از قسمتی از موهای بدن به ناحیه ابرو منتقل میشود. در اصل این روش همانند کاشت مو است. در کاشت ابرو تنها موی فرد انتقال پیدا نمیکند، بلکه ارگانهای کوچک و مهمی که وظیفه ساخت مو را هم بر عهده دارند به این ناحیه منتقل میشوند. نام اصلی این ارگانها فولیکول است و بدین ترتیب فولیکول موهای ابروی فرد تا سالیان سال به رشد خود ادامه خواهند داد و همچنان مانند ابروهای طبیعی باید کوتاه و مرتب شود.
چرا از کاشت ابرو استفاده میکنیم؟
ابرو یکی از مهمترین اعضای چهره است که بر روی زیبایی ظاهر تاثیر بسیاری دارد. این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که ابروها از موهای سر هم مهمتر هستند زیرا در ناحیه مرکزیتر صورت قرار گرفتهاند. گاهی اوقات به دلایل مختلفی موهای ابرو دچار ریزش و یا کم پشتی میشوند که این دلایل عبارت است از:
- بیماریهای عمومی یا سیستمیک
- تیروئید
- آلوپسی آرهتا
- تاتو و هاشور ابرو
- سوختگی
- عفونت
- اختلال در رشد ابروها به صورت مادرزادی
- کندن ابرو و یا برداشتن بیش از حد ابروها
- ریزشهایی که به صورت ارثی و ژنتیکی اتفاق میافتد.
در هر حال دلیل ریزش مو و کم پشتی ابروهای شما هر یک از موارد بالا هم که باشد بهترین روش برای درمان این مشکل استفاده از کاشت ابرو است. برخی از روشهای دیگر مانند هاشور، تاتو، استفاده از مداد ابرو و... میتوانند تا حدی فرم ابروهای شما را بهبود ببخشند اما در ایجاد ابروهای ضخیم و طبیعی ناتوانند.
چه کسانی میتوانند کاشت ابرو انجام دهند؟
- افرادی که از فرم و حالت ابروهای خود ناراضی هستند.
- افرادی که به صورت ژنتیکی و یا مادرزادی ابروهای کم پشت و یا نازکی دارند.
- افرادی که به علت سوختگی، آسیب، جراحی، بخیه، شکستگی و... قسمتی و یا همه موهای ابرویشان را از دست دادهاند.
- افرادی که به علت بیماریهای زمینهای مانند اختلالات غده تیروئید ابروهایشان دچار ریزش شده است.
- افرادی که ابروهای خود را هاشور و یا تتو زدهاند و میخواهند ابروهایشان ظاهری طبیعی داشته باشد.
- افرادی که به دلیل برداشتن بیش از حد ابروهایشان دچار کم پشتی و نازکی ابرو شده است.
انواع روشهای کاشت ابرو
- کاشت ابرو با روش FUE
روش کاشت ابرو به روش FUE کاملا شبیه روش کاشت موی سر است. به دلیل رسیدن به حداکثر تراکم ابرو گاهی اوقات لازم است این روش را دوباره تکرار کنید. به دلیل آنکه موهای ابرو از پوست سر گرفته میشوند و پس از رشد باید کوتاه شوند تا طول ابروهای موجود حفظ شود. هدف نهایی این روش ایجاد ظاهری طبیعی، حفظ خطوط طبیعی و ضخیم کردن ابرو جهت رشد مو است.
برخلاف جهت موهای سر که همگی موها در یک طرف رشد میکنند، موی ابرو در نواحی بسیار کوچکتر در چندین جهت رشد میکند. همچنین موهای سر در یک ناحیه 45 درجهای رشد میکنند اما موهای ابرو پیرو سطح پوست رشد دارند.
فرایند کاشت ابرو به روش FUE:
- انتخاب فولیکول موی مناسب
- بیحس کردن ناحیه اهدا کننده
- انتخاب پانچهای مناسب کاشت ابرو
- انتقال فولیکولهای ناحیه اهدا کننده به ناحیه مورد نظر
مزایای کاشت ابرو به روش FUE:
- عدم وجود زخم خطی
- حداقل ناراحتی پس از عمل
- بهبودی سریع
- ظاهر طبیعی
- ناحیه بزرگ کاشت
- کاشت ابرو با روش FUT
در روش FUT اغلب برای کاشت مو در ابرو از تکه نواری که از بافت مو پشت سر برداشته شده است استفاده میشود. در این روش با دقت فولیکولهای تکی استخراج و چیده میشوند این در حالی است که ساختار حفظ میشود و فقط با دقت بیشتر در امتداد مو ابرو کاشته میشود. در یک ابرو بین 150 تا 250 تار مو وجود دارد که در هنگام کاشت دانه به دانه هر یک از تارهای مو به دقت دست کاری میشوند تا مو در جهت رشد طبیعی خود رشد کند. در این روش بیحسی موضعی انجام میشود.
مزایای کاشت ابرو به روش FUT:
- کیفیت بهتر گرافتها
- بالاترین برداشت مو
- استفاده از ابرو اهدا کننده
- استفاده از نواحی اهدا کننده
کاشت ابرو به روش SUT
در این روش اولین کاری که انجام میشود طراحی و زاویه سازی ابروها است که علاوه بر زاویه دهی و چهره سازی طبیعی با تایید نهایی شخص انجام میشود. در مرحله بعدی پس از تایید بیمار برداشت گرافتها شروع میشود که این کار با دقت بالا و با استفاده از دستگاههای مخصوص انجام میشود.
مزایای کاشت ابرو به روش SUT:
- جوانتر شدن چهره فرد
- با استفاده از این روش ابروهای تتو شده را هم میتوان عمل کاشت انجام داد.
- زاویه و خواب موی طبیعی
- تمام مراحل کاشت ابرو با استفاده از این روش تنها در یک جلسه به اتمام میرسد.
- این روش بدون هیچگونه جراحی، عوارض، درد، زخم، کوتاهی مو و... انجام میشود.
مراحل رشد ابرو بعد از کاشت
اگر موی ریزی را که در ابروهایتان کاشته شده است را بتوانید مشاهده کنید، این بدان معناست که این تار مو مراحل رشد ابرو را پشت سر گذاشته است و در چرخه رویش بلندتر و محکمتر میشود. به طور کلی مراحل رشد ابرو پس از کاشت به سه مرحله کلی تقسیم بندی میشود که در ادامه تمامی مراحل را بررسی خواهیم کرد:
مرحله اول آناژن: در اولین مرحله، فولیکولهای مو رشد میکنند و سپس از تقسیم سریع، ریشهها و ساقههای موها به وجود میآید. مدت زمان مرحله آناژن 30 تا 45 روز است که در آن مدت طول ابروها مشخص خواهد شد. البته باید بدانید که سرعت رشد موها در فصل تابستان سریعتر از فصل زمستان است.
مرحله دوم کاتاژن: کاتاژن مرحله بعدی آناژن است. در این مرحله برداشت فولیکولهای مو و انتقال آنها انجام میشود. در این مرحله رشد موهای برداشته شده متوقف میشود و فولیکولها جمعتر خواهند شد. در نهایت پس از انتقال فولیکولها به محل کاشت مو میتوان موها را در سطح پوست مشاهده کرد.
مرحله سوم تلوژن: در این مرحله فولیکولهای مو به مدت 2 تا 4 ماه استراحت میکنند. البته باید بدانید که موها در این مرحله هیچگونه رشدی ندارند و به اصطلاح غیر فعال هستند. در نهایت موهای کاشته شده به مرحله اول یعنی مرحله آناژن وارد میشوند که در این مرحله موهای جدید شروع به رشد میکنند.
مزایای کاشت ابرو
- ایجاد زیبایی طبیعی به همراه ابروهای پرپشت
- عدم نیاز به کشیدن و فرم دادن ابرو با مداد
- راحتی در تغییر فرم ابرو و رنگ کردن آن
عوارض کاشت ابرو
- قرمزی پوست از عوارض احتمالی کاشت ابرو
- ظاهر ناخوشایند ابروها بلافاصله پس از کاشت ابرو
- ظاهر ناخوشایند ابروها
- تفاوت رنگ بین ابروهای کاشته شده و ابروهای طبیعی فرد
- تورم ناحیه کاشت
- خطر خونریزی بعد از کاشت ابرو
- پوست پوست شدن ناحیه کاشت
- خارش در ناحیه کاشت یا اهدا کننده
- ریزش موقت موی ابرو
- فولیکولیت یا التهاب فولیکولهای مو در محل کاشت ابرو
- رشد مداوم موهای ابرو
- احساس درد
- بروز احتمالی عفونت
- بی حسی در ناحیه کاشت
مراقبتهای پس از کاشت ابرو
همانطور که در ابتدای مقاله متوجه شدید موهای مورد نیاز این قسمت از پشت سر برداشته میشوند، به همین دلیل یک شکاف کوچک در ناحیه پشت سر ایجاد میشود. این موها را اگر زیر میکروسکوپ قرار دهید میتوانید مشاهده کنید که همگی آنها به پیازهای موی مجزای تفکیک شدهاند. همین پیازها به صورت تک تک در ناحیه ابرو قرار میگیرند و هنگامی که رشد میکنند نیاز به تمیز کردن و اصلاح دارند بنابراین باید به حفظ ظاهر طبیعی موهای ابروهایتان توجه داشته باشید.
بهترین کلینیک کاشت ابرو
- کلینکی انتخاب کنید که در کاشت ابرو تخصص داشته باشد.
- کلینیک باید مجوزهای لازم را برای کاشت داشته باشد و کار خود را تضمین کند.
- کاشت ابرو نیاز به مهارت و هنر دارد.
- روشهای مختلف کاشت ابرو باید در کلینیک ارائه شوند.
هزینه کاشت ابرو
کاشت ابرو که یک روش دائمی برای زیبایی ابروها است که نیاز به یک متخصص خوب، تجهیزات عالی، کلینیک تخصصی و... دارد که با توجه به همه این عوامل هزینه پرداختی متفاوت میباشد. همچنین به دلیل دائمی بودن و بهتر بودن این روش نسبت به روشهای دیگر مانند هاشور و تتو ابرو، هزینه بسیار بالاتر میرود.
شاید برای شما هم سوال باشد
شایع ترین علت ریزش موی ابرو چیست؟
یکی از شایع ترین علت کاهش موی ابرو برداشتن بیش از حد ابروها است. به جز این مورد عامل دیگری همچون بیماریهای خاص، مصرف قرص خاص و همچنین افزایش سن نیز در این مشکل نقش دارند.آیا برای کاشت ابرو فرد را بیهوش میکنند؟
خیر. در این روش تنها ناحیه مورد نظر را بیحس میکنند و در مدت انجام کاشت فرد کاملا هوشیار است.عمل کاشت ابرو چه مدت طول میکشد؟
این عمل کاملا سرپایی انجام میشود و مدت زمان آن بستگی به تعداد گرافهای مورد استفاده دارد. البته به طور کلی زمان این عمل بین 5 تا 6 ساعت است.بعد از کاشت ابرو چه اقداماتی انجام دهیم؟
1. هنگامی که میخواهید صورتتان را بشویید به ابروهایتان دست نزنید. 2. سر خود را رو به پایین نگیرید. 3. هنگام خواب دو بالش زیر سر خود بگذارید تا سر شما بالاتر از تنهتان قرار گیرد. 4. تمرین ورزشی شدید انجام ندهید. 5. از پمادهایی که پزشک تجویز کرده میکند حتما سر وقت استفاده کنید.